НАШАТА АНГАЖИРАНОСТ

Ангажираността е част от нашето ДНК.

Тя обуславя нашия растеж на развитите европейски пазари, растящия брой клиенти и новите клиенти, които ни се доверяват.

 

" Успехът ни води началото си от нашите ценности и от ежедневната  комуникация с нашите клиенти и партньори. Инвестициите ни се фокусират върху иновацията и качеството, за да помогнем на всяка фирма да оптимизира своя автопарк, превозни средства и мобилността на служителите като цяло. Успяваме да отговорим на растящите изисквания на клиентите в наши дни, да им предоставим още повече решения и да прогнозираме тенденциите в бъдеще чрез постоянни иновации. " 

 

Майк Мастерсън,

Главен изпълнителен директор, ALD International

 

ПОСТАВЯНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕ В СЪРЦЕТО НА НАШАТА СТРАТЕГИЯ

Качеството на обслужване и удовлетворението на клиентите винаги са били водещи приоритети за ALD Automotive. ALD Automotive внедри комбиниран индикатор за удовлетвореността, базиран на проучвания сред управители на автопаркове, проведени от различни дъщерни фирми.

 

ИНОВАЦИИ В ПОЛЗА НА КЛИЕНТА

С помощта на иновативни ИТ решения ALD Automotive предлага набор от инструменти, за да отговори на всекидневните нужди на управителите на автопаркове и шофьорите. Разработват се нови решения за непрекъснато оптимизиране на управлението на автопаркове и мобилността на служителите. 

 

ОТГОВОРЕН ПАРТНЬОР

Организациите от ALD Automotive Group развиват своята социална отговорност чрез солидарни действия и програми или подкрепа за местни благотворителни организации и проекти.

 

С ГРИЖА ЗА НАШИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ КЛИЕНТИ

АЛД Аутомотив се стреми да предлага най-широкото географско покритие. С директното си представителство в над 40 държави, ние комбинираме международния опит с местната експертиза, с цел най-доброто решение за нашите клиенти. 

 

 

Свържете се с нас
+359 2 802 61 20