Новини

15фев
2019

АЛД АУТОМОТИВ, ДЪЩЕРНО ДРУЖЕСТВО НА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ГРУП, ОСТАВА В БЪЛГАРИЯ

АЛД АУТОМОТИВ, ДЪЩЕРНО ДРУЖЕСТВО НА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ГРУП, ОСТАВА В БЪЛГАРИЯ

АЛД Аутомотив България, дъщерно дружество на Сосиете Женерал Груп, ще продължи дейността си в страната след придобиването на Сосиете Женерал Експресбанк от Банка ДСК, част от Група ОТП.

АЛД Аутомотив е лидер на пазара на оперативен лизинг и управление на автопаркове в България. Компанията е основана през 2014 г. и е част от АЛД Аутомотив Груп – дивизията за оперативен лизинг на Сосиете Женерал Груп.

„Имаме амбициозни планове за бизнеса на АЛД Аутомотив в България – нашата цел е да се развиваме динамично през следващите години като заздравим лидерската си позиция на пазара на оперативен лизинг в страната и бъдем разпознаваеми като пример за отношения с клиентите и доставчиците. АЛД Аутомотив се фокусира върху това да предлага на клиентите си богато портфолио от продукти, услуги и решения за автопарка. В основата на нашия успех стои екип от опитни професионалисти, отдадени да предоставят бързи и точни услуги, за да бъде използването на фирмени автомобили лесно, удобно, ефикасно и безопасно в най-висока степен“, каза г-жа Олена Тимофийва, изпълнителен директор на АЛД Аутомотив ЕООД.

АЛД Аутомотив Груп е лидерът в автомобилния лизинг в Европа и номер едно по отношение на покритие в целия свят. Групата въвежда иновации и непрестанно формира най-модерните  тенденции в сектора на мобилността – по-бърза интеграция на автомобили с алтернативни горива в ежедневието, преминаването към мобилността като услуга, следващата стъпка от притежание към използване и навлизането на свързаните коли.

Международната експертиза и визия за бъдещето на мобилността в комбинация с много добро разбиране на местния пазар, прави АЛД Аутомотив лидер на пазара и дългосрочен партньор за корпоративните клиенти.

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20