Новини

18мар
2020

КОМУНИКАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19

КОМУНИКАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19

АЛД Аутомотив се мобилизира, за да осигури непрекъснатостта на бизнеса и безопасността на екипите и клиентите си.

АЛД Аутомотив внимателно следи ситуацията с COVID-19 и спазва инструкциите на Световната Здравна Организация (СЗО), групата Societe Generale  и местните институции. 

Прилагаме нужните мерки за осигуряване на непрекъснатостта на бизнеса с внимание към здравето и безопасността на екипа и клиентите като приоритет. С цел намаляване на всеки риск от зараза въвеждаме специфични мерки – санитарни мерки, мерки за дистанциране, ротация на екипи или работа от дома, когато е необходимо.

Въпреки че ситуацията налага някои ограничения, ние оставаме на разположение, за да Ви предоставим мобилността и съдействието, от които имате нужда в този труден период. Можете да се свързвате с нас ако имате въпроси на телефон +359 2 802 61 20. Нашата цел е да осигурим обслужване на клиентите на високо ниво, и нашият екип работи усилено в тази посока и в тези предизвикателни времена.

Благодарим Ви за доверието в АЛД Аутомотив да се грижи за Вашата мобилност. Не се колебайте да се свържете с нас, когато можем да Ви съдействаме.

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20