Новини

26ное
2021

АЛД Аутомотив и Тойота Балканс стартират партньорство за оперативен лизинг в България

АЛД Аутомотив и Тойота Балканс стартират партньорство за оперативен лизинг в България

АЛД Аутомотив и Тойота Балканс подписаха споразумение за лизингово партньорство в България и стартирането на White Label продукт  с името Business Mobility Leasing. Продуктът предлага идеалната комбинация от надеждните и качествени автомобили Toyota и услугите на АЛД – лизингово решение, експертиза, консултация и подкрепа. Продуктът Business Mobility Leasing се предлага във всички оторизирани автосалони на Toyota и Lexus в страната. Това партньорство ще даде възможност на Тойота Балканс да отговори на развиващите се изисквания за решения за мобилност, като предостави на своите бизнес клиенти атрактивните лизингови решения с включени услуги на АЛД Аутомотив чрез своята дилърска мрежа.

„Много сме горди от партньорството си с АЛД Аутомотив, тъй като то ще даде по-достъпни решения за оперативен лизинг за малкия и среден бизнес и ще му помогне да управлява лесно месечните разходи, свързани с фирмения автопарк. Предоставяйки хибридното си лидерство и знания в управлението на устойчиви автомобилни паркове, вярваме, че тази стъпка ще насърчи много компании да се доверят на нашите марки, както и ще им донесе спокойствие и екологични по своята същност решения, внедрявайки ги в ежедневните им операции“, коментира Вайос Доцикас, Управляващ директор на Тойота Балканс.

„Развълнувани сме да подкрепим Тойота Балканс в диверсификацията на предложението за мобилност към клиентите. Това силно партньорство е нова и важна стъпка от развитието ни в България. Две водещи компании на пазара – АЛД Аутомотив и Тойота Балканс обединиха  усилия, за да предложат несравним продукт на бизнеса в страната.", коментира Педро Диас, Изпълнителен директор на „АЛД Аутомотив“ ЕООД.

Това ново локално споразумение засилва съществуващото глобално партньорство между АЛД Аутомотив и Тойота. На глобално ниво, като пионер в партньорствата, предлагащи лизинг с включени услуги, АЛД Аутомотив вече има над 200 споразумения с 10 производителя на автомобили в 31 държави и над 37 банкови партньора в 19 държави.
 

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20