Новини

01фев
2022

ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА Е НОВИЯТ ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР НА АЛД АУТОМОТИВ В БЪЛГАРИЯ

ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА  Е НОВИЯТ ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР  НА АЛД АУТОМОТИВ В БЪЛГАРИЯ

АЛД Аутомотив – лидер в сферата на оперативния лизинг в България, обявява назначаването на Десислава Тодорова за оперативен директор на компанията, считано от 1 януари 2022 г. Десислава Тодорова е част от Управителния съвет на фирмата и преди това назначение заемаше позицията на мениджър „Проекти и администрация“ в АЛД Аутомотив ЕООД. 

Десислава Тодорова в ролята си на оперативен директор отговаря за процеса по закупуване и доставка на нови автомобили, следпродажбените услуги (грижа за клиента, обслужване и ремонти, застраховане, гуми и др.) и продажба на употребяваните автомобили, върнати в края на договора за оперативен лизинг. Същевременно тя продължава да оглавява отдел „Проекти и администрация“. 

"Десислава е отличен професионалист с богат опит и цялостен поглед върху пазара на оперативен лизинг и сферата на мобилността. Тя познава специфичните нужди на бизнес средата в България по отношение на продуктите и решенията за финансиране. Заедно ще продължим да изграждаме най-добрите решения за мобилност, както за корпоративния сектор, така и за МСП", каза Педро Диас, изпълнителен директор на АЛД Аутомотив ЕООД.

"Присъединявам се към високоефективен екип, за който клиентът и качеството на предоставяните услуги са на първо място. Щастлива съм на тази нова позиция, защото тя има ключова роля по отношение на удовлетвореността на клиентите. Заедно с колегите ми ще бъдем до нашите клиенти от момента, в който изберат своите фирмени автомобили, през целия период на договора за оперативен лизинг, до неговото изтичане - с най-добрите решения, нови продукти и услуги, които да покрият всички техни нужди в сферата на мобилността.", коментира Десислава Тодорова, оперативен директор на АЛД Аутомотив в България.


Биография:
Десислава Тодорова има 15-годишен професионален опит, от който 8 години - в АЛД Аутомотив. Тя има значителен принос при създаването и развитието на ALD в България от самото ѝ основаване през 2014 година. Десислава Тодорова е важен участник в основните процеси, включително придобиването на МКБ, както и при внедряването и подобряването на вътрешните системи и програми, свързани с иновациите, ефективността и грижата за клиента.

По време на професионалната си кариера Десислава заема различни позиции в сферата на продажбите, маркетинга и проектите в различни бизнес сектори.

Десислава Тодорова притежава бакалавърска степен по информатика и магистърска степен по бизнес администрация – и двете от Университета за национално и световно стопанство.
 

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20