Новини

23фев
2022

АЛД АУТОМОТИВ БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВА СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ECOVADIS ЗА УСТОЙЧИВОСТ

АЛД АУТОМОТИВ БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВА СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ECOVADIS ЗА УСТОЙЧИВОСТ

АЛД Аутомотив в България беше отличена със Сребърния медал за устойчивост от EcoVadis - най-голямата и авторитетна организация за оценка на устойчивостта на бизнеса в света.

Нашата компания за първи път премина през задълбочения анализ на международната платформа EcoVadis, и спечели впечатляваща оценка като признание за постиженията ни в областта на устойчивостта.

EcoVadis оценява отговорните действия на компаниите спрямо икономически, социални и екологични фактори. За оценка на устойчивостта се анализират програмите на компаниите по отношение на околната среда, труда и правата на човека, етиката.

В АЛД Аутомотив приемаме устойчивостта за ключова насока в нашето развитие и изпълняваме амбициозна дългосрочна програма, която непрекъснато развива принципите и практиките за отговорен бизнес.

За EcoVadis

EcoVadis е най-авторитетната организация за оценка на устойчивостта на бизнеса в света. Глобалните вериги за доставки, финансови институции и обществени организации разчитат на EcoVadis за наблюдение и подобряване на представянето по отношение на устойчивостта на своите бизнес и търговски партньори. Рейтингите на EcoVadis комбинират анализи чрез мощна технологична платформа и работата на глобален екип от експерти. Те са адаптирани към повече от 200 категории индустрии, 160 държави, и компании от всякакъв размер. Повече за организацията можете да видите на ecovadis.com, Twitter или LinkedIn.

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20