Новини

28мар
2020

ALD НАЗНАЧАВА ТИМ АЛБЕРТСЪН ЗА ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

ALD НАЗНАЧАВА ТИМ АЛБЕРТСЪН ЗА ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

На заседанието на Борда на Директорите, проведено на 27 март 2020 г., Бордът на директорите определи Тим Алберсън за Главен Изпълнителен директор на ALD. Той наследява на позицията Майк Мастърсън, който подаде оставка по здравословни причини. В съответствие с обявеното на 6 февруари 2020 г. Майк Мастърсън остава Директор на Борда.

Филип Хайм, Заместник Изпълнителен директор на Societe Generale и председател на Борда на Директорите на ALD, коментира:

„Бих искал да благодаря на Майк Мастърсън за изключителния му принос в развитието на ALD. Под неговото ръководство като Изпълнителен директор от 2011 г. насам компанията се развива изключително бързо, като подобрява корпоративния франчайз, заздравява водещата на пазара програма за партньорство с автомобилните марки, разширява географския си обхват чрез целеви придобивания и основаване на дружества на нови територии, и преминава към дигитализирани решения за мобилност.

Тим Албертън има богат опит в лизинговата индустрия и активно участва през последните 10 години в изграждането на ALD като световен лидер в решенията за мобилност. Заедно с Борда съм сигурен, че Тим има визията и уменията да управлява, както в краткосрочен план с трудната икономическа среда във връзка COVID-19, така и в дългосрочен план да ускори успешното стратегическо развитие на ALD в сектора на мобилността, където компанията е в отлична позиция да се възползва от структурните тенденции. "

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20