АЛД АУТОМОТИВ БЪЛГАРИЯ

Експерти в оперативния лизинг на автомобили и управлението на автопаркове

АЛД Аутомотив ЕООД е лидер на пазара на оперативен лизинг на автомобили и управление на автопаркове в страната. Компанията е част от Групата АЛД Аутомотив - звеното за оперативен лизинг на френската група Сосиете Женерал. 

Защо АЛД Аутомотив?

Ние съчетаваме професионализъм с качество и предоставямв 360о решение на нашите клиенти, което да отговори на всички техни очаквания. Ние сме Вашият консултант, който ще Ви помогне да оптимизирате разходите и да осигурите своята мобилност.

Като професионалисти в сферата на оперативния лизинг и управлението на автопарка, ние комбинираме богатия си опит на местния пазар с полезните добри практики от компаниите от Групата АЛД Аутомотив, за да намерим най-добрите решения за Вашите нужди. Ние сме до Вас по време на избора на марките и моделите автомобили, както и през цялото време на действие на договора за оперативен лизинг. Тук сме, за да Ви подкрепяме при използването на всички договорени услуги и при връщането на автомобилите в края на лизинговия период.

Като доставчик на услуги, АЛД Аутомотив винаги се грижи за това да предоставя еднакво високо ниво на обслужване на всички свои клиенти, които използват автомобили по силата на договор за оперативен лизинг с нашата компания. В основата на нашата система за управление на качеството стои клиентът.

Ние в АЛД Аутомотив сме ангажирани да Ви предоставяме услуги с отлично качество, така че да имате възможност да се съсредоточите върху основната си дейност. Това е нашият главен приоритет, и чрез грижа за Вас, проучвания за удовлетвореност и постоянна подкрепа, ние се стремим да бъдем повече от доставчик на оперативен лизинг - да бъдем Ваш доверен партньор.

Чрез модерни и гъвкави решения за оперативен лизинг на автомобили, ние предлагаме иновативни модели за подобряване на мобилността, както на управителите на автопаркове, така и на водачите. За целта сме разработили онлайн инструменти за отчитане и следене на автопарка, мобилни приложения и портали.

Не на последно място, АЛД Аутомотив се грижи за предоставянето на най-ефикасните решения за опазване на околната среда и намаляване на въглеродния отпечатък на автопарка на нашите клиенти.

В ЦИФРИ...
Основаване: 2014
Екип: 42
Офис: София 1766, Бизнес Парк София, Сграда 11 Б, ет. 4
КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20