АЛД АУТОМОТИВ БЪЛГАРИЯ

Експерти в оперативния лизинг на автомобили и управлението на автопарка

АЛД Аутомотив България е лидер на пазара на оперативен лизинг на автомобили и управление на автопаркове в страната. Компанията е част от Групата АЛД Аутомотив - звеното за оперативен лизинг на френската група Сосиете Женерал. 

 

Защо АЛД Аутомотив?

Комбинирайки професионализма с качеството, ние се стремим да предоставим 360о решение на нашите клиенти, целящо да отговори на всички техни очаквания. Ние сме Вашият консултант, който ще Ви помогне да оптимизирате своите разходи и да осигурите своята мобилност.

Екипът ни от професионалисти в областта на оперативния лизинг и управлението на автопарка притежава и прилага познанията на чуждестранните ни колеги, като ги съобразява с местния пазар и ги адаптира към Вашите нужди. Ние сме до Вас по време на избора на марките и моделите автомобили, както и през цялото време на действие на договора за оперативен лизинг, като Ви осигуряваме постоянна подкрепа при използването на всички договорени услуги и при връщането на автомобилите в края на лизинговия период.

Като доставчик на услуги, АЛД Аутомотив винаги се грижи за това да предоставя еднакво високо ниво на обслужване на всички свои клиенти, които използват автомобили по силата на договор за оперативен лизинг с нашата компания. По този начин ние приложихме система за управление на качеството, която поставя клиента във фокуса на целия екип.

Ние сме ангажирани да Ви предоставяме услуги с отлично качество, така че да имате възможност да се съсредоточите върху основната дейност на Вашия бизнес. Това е нашият главен приоритет, и чрез грижа за Вас, проучвания за удовлетвореност и постоянна подкрепа, ние гарантираме, че сме повече от доставчик на услуги; ние сме Ваш партньор.

Чрез модерни решения за оперативен лизинг на автомобили, ние предлагаме иновативни решения за подобряване на мобилността, както на управителите на автопаркове, така и на водачите. За целта сме разработили онлайн инструменти за отчитане и следене на автопарка, мобилни приложения и портали.

Не на последно място, АЛД Аутомотив се грижи за предоставянето на най-ефикасните решения за опазване на околната среда и намаляване на въглеродния отпечатък на автопарка на нашите клиенти.

В ЦИФРИ...
Основаване: 2014
Автопарк: 4200 към 09.2017
Екип: 42
Офис: София 1766, Бизнес Парк София, Сграда 11 Б, ет. 4
Свържете се с нас
+359 2 802 61 20