Новини

16юни
2020

АLD AUTOMOTIVE НАВЛИЗА В НОВА ФАЗА НА РАЗВИТИЕ С ALD CARMARKET

АLD AUTOMOTIVE НАВЛИЗА В НОВА ФАЗА НА РАЗВИТИЕ С ALD CARMARKET

ALD Automotive стартира нов етап в разширяването на продажбите на употребявани автомобили като част от своята амбициозна стратегия за развитие. Компанията разширява обхвата на ALD Carmarket - своя канал за продажби на употребявани автомобили на професионални търговци, като ускорява пускането на своята директнa оферта за продажба на употребявани автомобили на крайни клиенти “clicks & bricks”, и ребрандира цялата платформа под новата глобална идентичност на марката. Най-голямата платформа за употребявани автомобили ALD Carmarket предлага висококачествени, експертно обслужени и оценени употребявани автомобили във всички 43 страни, в които ALD Automotive има пряко присъствие

Най-широкото портфолио от предлагани употребявани автомобили за търговци глобално 

ALD Automotive разшири обхвата на своята платформа за онлайн продажби за търговци на употребявани автомобили, която сега вклюва 37 страни. ALD Carmarket дава възможност на търговците от цял свят ефективно и бързо да купуват от селекция от хиляди употребявани автомобили чрез онлайн търгове и електронни продажби - изключително важно в този предизвикателен период, в който търговците рестартират бизнеса си след кризата. През 2019 г. повече от 60% от транзакциите с употребявани автомобили на ALD Automotive се реализират онлайн.

Директна продажба за крайните клиенти - офертата “clicks & bricks” 

ALD Automotive развива предложението си за употребявани автомобили на пазара на дребно с внедряването на своя подход „clicks & bricks” за крайните клиенти, като комбинира shop.aldcarmarket.com - онлайн версия за продажби на дребно на ALD Carmarket, с физически шоурум локации на ALD Carmarket чрез съществуваща мрежа от 50 търговски обекта за употребявани автомобили. На основата на новаторската концепция, въведена в Дания, потребителите могат да получат достъп до широка гама от експертно обслужвани употребявани автомобили за продажба и лизинг чрез онлайн и физически достъп за оптимално потребителско изживяване. Клиентите на дребно, които се интересуват от лизинг на употребяван автомобил, могат да се възползват от цялостен лизингов пакет на достъпни цени и без забавяне на доставката. Тази оферта за употребявани автомобили “clicks & bricks” вече работи в Дания, Испания, Люксембург, Германия и Португалия, и ще бъде предложена и в Норвегия през следващите седмици. Пускането на пазара на тази услуга ще прогресира динамично до края на годината, като плановете за 2021 г. включват и други пазари.

Нова идентичност в подкрепа на стратегическото значение на ремаркетинг бизнеса 

Ремаркетинг бизнесът на ALD Automotive се ребрандира в сихнрон с новата глобална корпоративна идентичност на марката. Идентичността на марката въплъщава визията на компанията и нейната амбиция да бъде световен лидер в създаването и предлагането на решения за мобилност. Новата корпоративна идентичност акцентира върху  експертизата на ALD Automotive в предоставянето на водещите решения за мобилност, и иновативния дух, който е в основата на лидерската й позиция. 

„Нашето още по-добро предложение при употребяваните автомобили добре говори за нашия ангажимент да се стремим да удовлетворяваме в още по-пълна степен нуждите на нашите клиенти от по-голям избор, свобода и стойност . Като активно инвестираме и развиваме ALD Carmarket, ние го правим безспорно най-доброто място като съотношение между цена и качество, първокласно изживяване за клиента в дигитална среда, и отлично обслужване на покупката “, каза Тим Албертсен, Главен Изпълнителен директор на ALD. „Тази нова фаза подчертава стратегическото значение на нашата платформа за употребявани автомобили в цялостното ни развитие. Нашата водеща на пазара дигитална платформа и съществуващата мрежа за препродажба ще ни позволи да разширим обхвата на нашите предложения и да предоставим на нашите клиенти и партньори услугите за мобилност, от които се нуждаят. “

Посетете ALD Carmarket: натиснете тук 
 

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20