Новини

04авг
2020

АЛД АУТОМОТИВ ПУСКА НА ПАЗАРА ГЪВКАВО РЕШЕНИЕ ЗА МОБИЛНОСТ: ALD FLEX

АЛД АУТОМОТИВ ПУСКА НА ПАЗАРА ГЪВКАВО РЕШЕНИЕ ЗА МОБИЛНОСТ: ALD FLEX

АЛД Аутомотив пуска на пазара ALD Flex, гъвкаво решение за мобилност, което предоставя  предимствата на обслужените автомобили и моментална наличност. ALD Flex се предлага от старта в 19* в цял свят, като се базира на опита на Групата в сферата на гъвкавите решения за мобилност, натрупан през последните 5 години.

Прост и икономически ефективен, моделът ALD Flex предлага автомобили с включени услуги (пълно обслужване, застраховка, гуми, пътна помощ ...) за период средно от 3 до 12 месеца при оптимална фиксирана месечна вноска. Широка гама от категории автомобили е на разположение на мениджърите на автопаркове при кратки срокове за доставка. Автомобилите може да бъдат избрани според бюджет, тип скоростна кутия, вид гориво и въглеродни емисии. Допълнителната гъвкавост позволява договорите да бъдат прекратени след 3 месеца без допълнителни разходи.

Гъвкавите решения за мобилност са ценен вариант за мениджърите на автопарка при управлението на по-краткосрочните нужди от мобилност като например временни проекти, изпитателни периоди за нови служители или сезонни пикове в дейността. Те също са ефективен начин за въвеждане на нови видове мобилност като електрическите автомобили.

Продуктът ALD Flex ще се предлага в 30 страни по целия свят до средата на 2021 г.

„По-голямата гъвкавост на мобилността е от съществено значение в несигурни времена като сегашните, но също така се интегрира добре и в дългосрочни програми, като позволява на мениджърите на автопаркове да диверсифицират стратегията си за мобилност, да опростят цялостното управление на ресурсите си за автомобили чрез използването на един доставчик, и да оптимизират общите разходи за мобилност чрез максимално използване на автомобила според нуждите. “ каза Джон Сафрет, Заместник Изпълнителен директор на ALD. „В АЛД Аутомотив непрекъснато се стремим да съчетаваме иновативни, високостойностни решения с дигиталните технологии, за да улесним живота на мениджърите на автопаркове. ALD Flex е идеалният пример за този ангажимент.“

* Продуктът ALD Flex  се предлага от старта във Франция, Испания, Великобритания, Германия, Италия, Белгия, Холандия, Люксембург, Норвегия, Дания, Финландия, Португалия, Полша, Унгария, Алжир, Мароко, Колумбия, Перу, Чили

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20