Новини

16юни
2023

ALD AUTOMOTIVE СЪБРА НАД 40 ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИ АВТОМОБИЛА НА СВОЕТО СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ

За поредна година ALD Automotive организира впечатляващо тест-драйв събитие, в рамките на което гостите имаха възможност да разгледат и шофират електрифицирани автомобили от брандовете Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar Land-Rover, Lexus, Mini, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Subaru, Toyota, Volvo и Volkswagen. 

Автомобилните брандове представиха основните си и най-нови модели от всички класове и включително от лекотоварните си гами, базирани на хибридни и напълно електрически технологии. Друг акцент в рамките на тест-драйв инициативата беше и възможността клиентите да тестват електрическите велосипеди на EconicOne – интересна и перспективна опция за градска мобилност. Решения за зареждане на електрически автомoбили бяха показани от Eldrive. 

„Традиционно демонстрираме пред корпоративните клиенти най-новото от света на електрическата мобилност. Заедно с автомобилните брандове и останалите партньори се стремим да покажем възможно най-пълна картина на моделите и решенията, които имат на разположение за своите бизнеси.“, каза Педро Диас, Управляващ директор на АЛД Аутомотив ЕООД.

Интеграцията на екологични превозни средства е ключов фактор в борбата с климатичните промени  и стремежа към намаляване на въглеродните емисии в глобален мащаб. Транспортът е факторът за изменение на климата с най-бърз растеж, като вече представлява 23% от глобалните емисии на парникови газове, свързани с енергията – 17% само от автомобилния транспорт – основна посока на фокус на декарбонизация. 

Фирмените автопаркове имат огромна роля в ускоряване на процеса на намаляване на въглеродния отпечатък и все повече компании, които оперират в България, поемат по пътя към възприемане на електрифицирана мобилност.

КОНТАКТ С НАС
+359 2 802 61 20